Lej en Sykkel

Lej en SYKKEL


Er du intereseret i at leje eller bare prøve en af vores cykler er du meget velkommen!

Bare kontakt os, send en mail eller en SMS.

Det koster 200,- kr. pr. dag eller 1000,- kr. pr. uge, at leje en cykel.

Vi har åben efter aftale!

Leitra

Leitra er et ikon inden for kabinecykler, den er designet og produceret af danske Carl Gerog Rasmussen, i omkring 40 år.

Leitraen er god til cykling i al slags vejer.


Hase Kettwiesel

En rigtig god og stabil tur cykel.

Vi har to, den ene, en ny model uden motor.

Den anden, en lidt ældre model, den har så til gengæld fået efter monteret el-motor.

Motoren kan yde hjælp op til 25 km/t, og batteriet har en kapacitet til ca. 50 km.

HP Scorpion Plus

En dejlig behagelig tur cykel, man sidder i øjen højde med bilisterne. Og den er nem at stige på og af, derfor meget ældre venlig. Den er med el-assistance, og man kan vælge mellem manuel- eller automat- ger. Så den er fantastisk nem at kørere.


Velove Armadillo

Armadilloen er en stor og kraftig cargocykel, som transporterer op til 150 kg. Trods dens størrelse og dens vægt, ca. 65 kg., er den fantastisk nem og behagelig at køre. Den har el-assistance som en almindelig el-cykel, og kører derfor efter regler som sådan. Den har to batterier som giver en rækkevidde på op til 80-90 km på en opladning.

Det er nr. 100 som Velove har produceret, som vi har fået lov at købe, efter de har brugt den til demonstration, den har kørt næsten 4.000 km.


Muli

En lille let ”long john” på grund af de små hjul er hele cyklen ikke længere end en almindelig cykel, selv om man har et stort lad, hvortil der også er børnesæde, til to mindre børn. Ladet kan slås sammen så det ikke fylder mere end en almindelig cykel, det betyder at MULI er den eneste rigtige cargocykel man kan ta' med toget. Den er derudover også med el-assistance.

CargoKid

En lidt størere "Christiania cykel" Som er indrettet med sæder og seler til fire børn. den er med el-motor så den er nem at køre selv med læs på.

Whike

Er en liggecykel som kan monteres med sejl så man kan udnytte vinden fremdrift.

Man kan også køre på normal vis med pedaler, der udover er der også el-motor.

B-Turtle

Er en cykelanhænger med på monteret et telt. Man folder en luftmadres ud oven på anhængeren og puster den op med en medfølgende fodpumpe, madrasen er 2 x 1,4 m. så man kan ligge to på den. Så puster man teltet op så der bliver et forrum på ca. 1,5 x 1,5 m og fuld stå højde, bag anhængeren herfra kan man også få adgang til bagagen i anhængeren.

Se videion af hvordan jeg fik slået teltet op første gang.